30 Augusti

Fredag äntligen. Sköönt! Ska strax dra på mig träningskläderna och köra lite hårdare idag, blev ingen träning igår. Precis efter jag bloggade igår så fick jag sjukt ont i magen. Trodde på riktigt att jag skulle dö. Förmodligen är det gallstensanfall, jättekul! Tredje gången det hände nu, så igår ringde jag vårdcentralen, så fick tid. Blir röntgen och skit. Det satt i från 9 till 14, var riktigt segt! Så nu får jag vara noga med vad jag äter, får inte äta ägg, fet mat, och råa grönsaker. Hur kul? Fet mat är ju inga problem, men ägg och grönsaker är ju sånt jag äter nu.

Idag kommer syrran så ska jag klippa henne. Sen får vi se, när älsklingen kommer hem ska vi handla  iaf. Idag är det ju min dag när jag får äta vad jag vill ikväll, så vi ska göra fläskfilé i senapssås, mumms! Det är riktigt gott. 

Sen blir det väl mys :)
 
 

29/8

Torsdag redan, veckan har gått fort! Fast ändå rätt sakta? Hum, bestämde mig för en sovmorgon idag, det gick jättebra till 07.20, kanon! haha Känner mig lite seg idag. Ska snart dricka kaffe vakna till lite, ta tag i träningen sen. Sjukt gött att koppla in datorn och kolla på private practice när man tränar. 
Inga planer alls för dagen idag, så får se vad som händer. 
 
Haha vakna med nrj visade ett kul klipp idag som jag måste lägga upp. 
 
 

Växjööö

Tjopp tjopp! En dag där jag hunnit med massor känns det som. Ringt bemanningen och fixat så jag förhoppningsvis kan jobba lite på stället jag var i somras, saknar det sjukt mycket. Även ringt min läkare, fixat en medicin som var slut och så de håller koll på mina värden så jag inte får brist på något. Även hunnit med min träning såklart, 35 minuter på löpbandet, plankan, squats och lite breda armhävningar. 
Dessutom varit i Växjö med RallyEmmy, shoppat lite småstuff, trosor, en nagelpenna och en mascara. Fint det! 

Efter det drog jag ner och hämtade nyckeln till bilen, som nu ska vara fixat, goddamn om det inte funkar nu, blir tosig!
 
Även gjort en god gärning, hon som hade lägenheten innan oss hade fått ett paket hit så ringde henne så hon kunde hämta det. 

Så det var min dag ungefär! Nu blir det ett knäckebröd, chilla sen fixa mat åt mitt hjärta. :)
 
 
 

28/8

Onsdag, känner mig lite mer taggad idag! Vakna med nrj såklart. Ska snart dra på mig träningskläderna och köra lite styrka. (Ingen träningsvärk i magen, sjukt irriterande) Idag vet jag inte vad jag ska köra, känner inte för att ta ben idag, blir så segt med träningsvärk och kondition imorgon, så ben får väl bli fredag eller lördag. Så bröst eller armar kanske. Eller rygg. 
Iaf träningen går bra, vikten ner. Det gillar vi. :)
 
Fick lite smärre panik igår, skulle ta mina minipiller, och den gamla kartan tog slut i måndags, var helt säker på att jag hade någon till liggande. Kollar i skåpet, fanns en ask, men så var den tom. Så det var lite jobbigt då apotek och allt stängt. Ville verkligen inte missa och strula till det, men var ju inget att göra. Så börjar med maten och en och en halv timme senare ser jag en ask i fönstret haha och där hade jag två kartor, då blev jag glad!
 
Workout
 

ÄNTLIGEN!

Har trånat efter denna mössan läääänge nu! Skulle beställa den innan, så är den slut. Vad arg jag blev! Kollat nelly varje timme för att se om den kommit in, mailade kundtjänst och frågade och allting. De visste inte, men jag använde mitt sista hopp och kollade nelly igen, och då fanns den, wooooho! Så nu är den beställd, äntligen! 
 
 

Kommer ingen vart.

Haha åh fastnat här i soffan. Inte bra! Anyway, har iaf tränat idag. Körde för dåligt på mage igår, så fick ta i lite mer idag. Får jag inte träningsvärk nu blir jag arg alltså! haha
Blev lite sur innan, vakna med nrj sa ju att Axwell skulle komma, men näe, istället kom det en gaaaaanska så kass rappare, eller ja två var dem ju. Den ena girly girly och den andra trodde jag var en kille. Så när Björken sa kör tjejer eller nått sånt så blev jag aningen förvirrad haha.
Anyway det var crappy. 
 
Tänkte iaf torka till håret lite och asa ner asset till maxi. Sen försöka få lite gjort här hemma. Inte så effektiv som igår direkt, men men så ärreeeee :)
 
Google Image Result for http://static.themetapicture.com/media/funny-college-student-Christmas-break.jpg

27/8

Tisdag, kollar på mitt kära vakna med nrj. Vaknade vid strax efter 5 när älsklingen var på gymmet. Kattuslingarna levde jävel och gjorde kaos. När älsklingen kommer hem säger han att de rivit ner vasen där mina blommor står i, och i vasen var det såklart vatten. VARFÖR? Ibland vill jag bara sälja katterna för en billig peng, eller göra en mössa av dem. 
Ska snart dra på mig träningskläderna och köra lite styrka. Sen såklart kondition på bandet. 
 
Måste sedan handla lite så jag kan göra mat till min älskling. Vi äter ju lite olika koster nu, han äter mycket, jag äter lite och ofta inte ens samma mat. Blir ju så när man har olika mål :) Idag tänkte jag göra en kycklinggryta med linser och annat gott. Igår körde vi på tonfisksallad, han hade ris till och jag hade det inte. :) 
 
Partners in crime..
 

Effektiv måndag!

Tvätten klar, kattlådan rensad, hatthyllan utbytt ( dock är ju inte jag så handywoman utan vaktis gjorde det), sökt csn och kom på när jag tjatade lite med Emmy att jag glömde lite saker på affären, så ska ringa ett samtal (sista ärendet jag kan komma på) sen cykla ner till maxi igen. Sen tänkte jag städa lite. Men först måste jag nog äta frukost, helt glömt av det. 
 
 

Måndag 26/8

Ny vecka! Älsklingens semester är slut och det känns fruktansvärt tomt. 
Avslutade iaf den på ett jättebra sätt, Varberg fre-lör, sen kalas med familjen på lördag kväll, lite födelsedagsfirande, lite förlovningsfirande. Var så mysigt! Tacos, och kul umgänge. Riktigt bra kväll. 

Idag så har jag tränat, 30 minuter på löpbandet, 10*3 squats, plankan 1 min, väderkvarnen 10*3 och en magövning till 6*3. Rätt lite, men är verkligen helt otränad nu så klarar inte mer. 
Drog igång en maskin tvätt, sen ner till banken och fixade nytt bankkort, sen handlade jag mat. 
Nu tänkte jag hänga upp tvätten, rensa kattlådan och plocka lite. Bra dag!
 
Btw, kollar ju alltid på vakna med Nrj, och de bad tittarna att hashtagga bilder på instagram vad folk gjort i helgen, och min bild var med i TV, Det tyckte jag var kul! :) Bilden de visade är ett litet kollage som sammanfattar helgen lite.
 
 

Min födelsedag.

Ni vet ju hur dagen i fredags började. Var så nyfiken hela förmiddagen, sen blev klockan äntligen 12 och vi satte oss i bilen, hade ingen aning om vart vi skulle, satt och gissade på vägen men hade fel. Efter en stund så är vi iaf framme i Varberg. Tänkte vad gör man i Varberg??? Sen såg jag en skylt med Varberg Kurort så frågade jag om det var dit vi skulle, det var det. Var spännande då jag aldrig varit på ett sånt ställe. Kommer dit, så är det huuur fint som helst. Havet är typ 50 meter ifrån ingången till hotellet och det var helt otroligt! Vi checkar in, går upp till vårt rum som man såg havet ifrån när man låg i sängen. Där är ett rum med bara ett duobadkar, träningsredskap på rummet, ett jättefint badrum, och världens häftigaste säng. Det var en sån säng med lampor och ljud som kunde simulera solnedgång och soluppgång osv, sjukt mysigt! 

Knackar på dörren en stund senare, då kommer det upp mouserande vin och en tallrik med frukt och chokladpraliner. Älsklingen tar fram en ring, och gissar om jag blev lycklig! Det var så fint, helt underbart, och helt underbar pojkvän! Åhh! :) 

Resten av helgen bestod av jättegod 3 rätters buffé på kvällen, bad i saltvattenspoolen, bad i de andra poolerna, älsklingen var modig och hoppade i 14 graderspoolen :) Vi var vid havet, var ute och gick i solnedgången, tränade på gymmet (som hade löpband med en skärm där man kunde kolla tv, spela, surfa osv), badade, och åt en sjukt god frukost. 

Det var den bästa födelsedagen jag haft, och ingen har gjort något så fint för mig innan, det var helt perfekt! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyfiken!

Tränat 20 minuter, sen gick det inte mer för då kom älsklingen hem med två resväskor så blev stirrig och tappade mobil och vatteflaska. Så gav upp. Frågade varför han kom med resväskor, så sa han att klockan 12 går bilen. JAHA? Omg vad nyfiken jag är! Måste alltså göra mig iordning och packa nu.. :) Blir nog update imorgon när vi är hemma igen.. :) 
 
 

23/8

Freeeeeeedag, och det är min b-day. Börjar dagen med en lyxfrulle, en kopp kaffe och ett glas vatten ( och mina mediciner såklart.) Riktigt fiiint! Vakna med NRJ, sen träning. Blir taggad på träningen när jag ser hur bra det går, så det känns riktigt gött! Går ju alltid fort i början, sen saktar det av, men bara att fortsätta då. Man får inte ge sig! :)
 
Workout & Motivation
 
Workout

Stadsbo i skogen..

Tjoppla, käkat äcklig lunch bestående av wokgrönsaker. Måttligt avis på älskling som vräker pasta och köttfärssås. Lite uttråkade idag, så drog med hjärtat ut i skogen, i ca 5 minuter. Sen blev han rädd för en kopparödla, lite flugor och ja allt som bor i skogen haha. Så fick åka hem igen. Han är så söt :) 

Så nu sitter jag uttråkad igen och vet inte vad jag ska hitta på. Rastlös för jag fyller år imorgon kanske? Som ett litet barn. Borde vuxit ifrån det nu ;)
 
Tycker dem är lite söta faktiskt.

22/8

Jaaa, då var konditonen avklarad också. Gick riktigt bra idag, ökade tempot rejält och kämpade. Känns riktigt gött! Kroppen värker och är utmattad, underbart! No pain, no gain, right?
Sitter nu och lirar little big planet karting. Rätt kul spel, exakt som mario kart haha.

Planer för dagen? Ingen aning!
 
 

Augusti 22

Torsdag redan, denna veckan har gått riktigt fort. Även fast vi bara tränat och chillat typ. 
Sjuuuuuuuuk träningsvärk lite överallt, men bara att köra på. Smygbörjat lite med dagens träning.
10 * 3 Squats, sjukt tufft idag då träningsvärken i låren är extrem. 
Plankan 1 min, också tufft. Men nu är det gjort!

Ska dra igång på bandet om en stund, sen får vi se om det blir mer träning idag. Tror dock inte det. 


ON MY WAY TO FIT | via Tumblr

21/8

Slängde ihop lite lunch nyss. Fick bli äggröra på 2 ägg, smidigt. Bara kladda ner i stekpannan utan smör och veva runt en stund, haha! 
Är allmänt seg idag för att jag inte kan röra mig. Men men, det går över, och kommer igen, bara vänja sig nu.
 
Håller på att ladda ner ett spel till ps3, tar ca 1 vecka eller så. Förstår inte varför vårt wifi går så segt när vi har 100Mbit/s ner liksom. 
 
yumiiiie
 

Tufft pass!

Hallå polerz! Sitter i soffan och degar, ska kolla på film nu, precis kommit ut ur duschen efter ett svettigt pass. Kört squats, 15×3.
Löpband 30 min, 2.86 km.
Breda armhävningar, 5×3 (bröst)
Plankan 1 min. Det var riktigt tufft idag, världens träningsvärk i magen efter magövningarna igår.Träningsvärk i biceps också. Gött! Känns riktigt bra.
Tycker dock det känns sååå segt att börja om på noll igen, särskilt med cardio då jag var riktigt grym innan. Styrka har jag aldrig kört så mycket.

Nu kaffe och film! Bjuder på en sjukt vacker bild efter träningen. Eller?



20/8

God middag folket. Haft fullt upp hela morgonen, började med vakna med nrj såååklart! Sen var det dags för träning, 30 minuter på bandet, med litet ökat tempo idag, kändes bra! Efter det körde jag lite magövningar som älsklingen visade, väderkvarnen och benlyft. Benlyften var tunga alltså! 
Även kört mina 25 squats, utfall och lite plankan. 
Känns bra!

Efter träningen tog jag en protteshake till frukost, sen drog jag igång med städning. Dammsugade, dammtorkade, kattlådan och torkade golven. Johan blev måttligt förvånad, men det behövdes städas och såg det som lite nyttogörande träning. Man bränner ju en del kalorier på städning alltså, win win! 
 
Vägde mig förövrigt idag, vääääldigt nöjd!
 
 

Sjukligt god!

Provade min diet pro med chokladsmak nu, blandade med minimjölk. Den var riiiiiiktigt god, smakade ungefär som oboy. 
Bästa shaken jag smakat. Den kan jag nog leva med.
 
 
 

The last of us

Tjotjo, eftermiddagen har spenderats vilande. Kollat när älskling spelade the last of us, sen spelade jag lite själv tills jag fick megaryck på det och skrek och svor. Varit konstant hungrig typ hela dagen, så jobbigt när man har ätit som 17 hästar och nu ska vara lite bättre på det där. Aja magsäcken vänjer sig snart!
Ännu jobbigare är det när älsklingen kör tvärtom för att bygga och äter som 17 hästar och jag får kolla på, haha! Jajaaaaaa så äre ;) 

Börjar bli lite rastlös  så vet inte om jag ska göra av med lite mer energi och kalorier eller bara kolla en film och goooosa. Får se.. Nu blir det lite thé iaf, mummaaaa!
 
hatar seriöst den ungen, så klantig och kan inte simma. Velat lämna henne och dö x-antal gånger alltså..

#BIGSLAPFESTIVAL REPOST

Big slap, det var i särsklass det fetaste jag varit med om i hela mitt liv. Aldrig varit på housefestival innan. Så sjuk dag, det var varmt, 12 tusen pers, feta Djs och alkohol. kan inte bli bättre. Rebecca & Fiona var snuskigt bra, likaså Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack och såklart Ingrosso. 
Känslan att stå där bland allt folk med musiken pumpade var riktigt skön alltså. 
Inte en grym dag utan skador, skavsår både här och var, vadmuskelinflammtion i båda vaderna, extrem huvudvärk under kvällen och allmän smärta haha. Men så värt det. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work out!

Sååådärja! 30 min på löpbandet, börjar lugnt. Har förmodligen början till benhinneinflammation, får superlätt ont på framsidan av vaden. Men körde i helt ok tempo, vågade knappt köra fort, har fortfarande inte justerat bandet så det slirar lite. 
Har också antagit några utmaningar på shapelink som jag sa innan:

1. Gå ner 2 kg
2. Gå ner 5 kg
3. Göra 25 squats varje dag i 2 veckor
4. Dricka två liter vatten om dagen
5. Klara plankan i 2 minuter
 

Så körde 25 squats innan, plankan klarade jag i 1 minut. Känns ändå bra för att ha legat på soffan i 8 månader. 
 
Squats

19/8

Tjoo, måndag och vi är taggade på träning. Kört igång lite utmaningar på shapelink, kul!
Älsklingen drog precis till gymmet och jag kollar det sista på vakna med nrj, så nu när det är slut ska jag inviga vårt nya löpband på riktigt, tagga! 

När vi fick hem vårt löpband :)
 

18/8

Riktigt seg idag, morgonen har spenderats i soffan med film. Vaknade vid 6 och hade världens huvudvärk och var bakis. Flera glas vatten och en alvedon senare däckade jag i soffan och vaknade vid 10 igen. Räkmacka till frukost, mumma!

Kvällen igår var riktigt kul, festade lite här sen vid halv tolv drog vi ner på stan. Betalde inträde till området på Ljungbydagarna, gick ett varv drog hem efter 20 minuter. Fyfan vad tråkigt det var på stan haha, området var skitlitet och det var astrångt. Bortkastade pengar utan tvekan, men det sög verkligen där. 
Kul att förfesten vart lyckad iaf, drog in till grannarna med en sväng och tjatade då de också hade fest.

Bakisfrulle!
 
Facelook igår, såg kaos ut. Vågar inte platta håret, tuggummivarning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we're the fucking animals

Suttit och krabbat hela eftermiddagen med att få RSS att fungera, nu skiter jag i det. Har blivit idiot på köpet! 

Ska iaf fixa mig nu, ikväll är det fest. Så fixa mig, käka, supa. Good plan? 
 
 

Ny blogg

Ny facebook och ny blogg. Lite nystart, kan behövas ibland. 
Ska pilla lite med designen på bloggen nu. Så när det är klart så ska jag dra igång med bloggandet.
 
 
 

RSS 2.0