30/9

Sista dagen i september. Körlektionen gick bra förutom att jag blev lite överexalterad när samtalet jag väntat på kom, men ingen skada skedd så det var ju bra! 
Har slängt i mig lite lunch nu, senil som jag är kom jag på att jag har en klippning i eftermiddag. Så nu blir det lite chill innan dess. Gta!! 

 
 
 
 
 

Måndag!

Äntligen måndag  (har nog aldrig yttrat det i hela mitt liv haha!).Ska strax göra mig iordning och dra på körlektion. Spelat GTA, tvättat och lyssnar på pod :) 

Så att göra idag: körlektion 11-12.30, vänta på samtal, städa lite, laga mat. Haha ne jag vet inte, vi får se. Nu inser jag att jag börjar få bråttom, som vanligt. Så hej hej!
 
 

Söndag

Åhh vad tiden går sakta! Känns som klockan borde vara 12-13 nu. Och har bara varit vaken i 2 timmar.. Den här veckan kommer bli såå lång! Tur att jag har lite inplanerat mån-onsdag iaf.
Imorgon är det körlektion, tisdag börjar skolan, onsdag är det sista inplanerade passet med jobb. 
Funderar på vad jag ska göra, är hungrig så borde äta, men orkar inte fixa något haha men får fasen ta tummen ur och göra det. 
Spela lite Gta kanske? Då går tiden fort. Får nog bli så! 

Är så uppspelt och rastlös nu så det är galet, men vilken lycka! Ska inte droppa något här ännu, så ni får vänta lite till ;)
 
Tumblr | via Tumblr
så känner jag mig nu haha!

Lördag!

Blev inget jobb igår kväll, det gjorde mig inte så mycket då jag dog av trötthet ungefär. Hade en supermysig kväll med mitt hjärta istället. 
Idag har vi varit på ett spännande äventyr. Mer om det om några dagar. Kan säga att jag är happy happy iaf :) 
Ska till jobbet om någon timme nu. Tisdag drar skolan igång. Mycket nuuuu!! 
 
 

och jag är klarvaken..

Trött som en häst på jobbet, ville inget annat än sova, kommer hem, bäddar ner mig gossigt i soffan. Och är klarvaken woohoo ! Koffeinpiller och kaffe var nog inget smart drag.. Häh Övertrött om något.. Blir ju dock inte såååå bra om jag inte sover och ska vara vaken en natt till. Får  häva i mig ett gäng citodon så somnar jag nog ;) haha näråå inte dååå, dåliga tabletter det där. 

 

Att göra inatt

Förutom jobbet dårå så skall jag:
Plugga körkort
Skriva handlarlista tills imorgon
Lyssna på Isabel och Rebeccas pod
Har för mig det var något mer, men kan ha glömt..
...Dricka pepsi? 

Förresten älskling, vill inte smsa och kanske råka väcka dig och du läser nog innan jobbet imorgon. Skriver här för glömmer kanske säga det till dig annars. Men jag frågade min vän Google om lampan vi diskuterade om när du körde mig till jobbet, och du hade rätt, det var att den varnar för att det eventuellt kan vara halt, inget annat. Så puss på dig!
 
Lampan vi diskuterade.
 
 
 

Snart jobb

Om en stund är det dags att dra till jobbet. Trött som en åsna, kunde som väntat inte somnat. bläääääääe. 
Laddat upp lite med protteshakes, eller ja, en nattprotte och en måltidsersättning, apelsin, kvargsmoothien och pepsi max. Tänkte spendera natten med att plugga till körkortet och lyssna pods. Hålla mig vaken till 06.30 imorgon, ska försöka hålla mig vaken lite längre imorgon med, kolla sista vakna med nrj sen träna osv, sen sooova så jag inte somnar för tidigt och är lika trött imorgon. 

Ska packa ihop lite stuff nu, tjarååå! Lär ju blogga inatt så nattugglor, då har ni något att göra! Människor som är vakna inatt, skriv till mig, sms, whats app facebook, skriv bara skriv! Är dock för gammal för kik och snapchat så där finner ni mig inte. 

star burst wallpaper

Går sådär..

..med att sova. Är inte trött för fem öre, så ligger och lyssnar på Isabels och Rebeccas podcast. Fått någon dille på podcasts nu. Min aspergersida, fastnar för saker haha Verkligen fastnar.
Ska fixa lite käk till jobbet snart med, kvarg, funlight och kiwi. Får nog ha något mer, apelsin eller nått kanske. 
 
inspooooooooooooo
 

PowerWalk

Tjopp, blev 30 min pw på löpbandet. Riktigt bra tempo idag. 
Nu ska jag in i duschen, sen är tanken att jag ska försöka sova. Kommer nog gå bra eller mest troligen inte.. 
Ajaaa får försöka iaf. Måste fixa lite bra käk till inatt med. Tänkte mig den goda smoothien som jag gjorde igår. Sen kyckling med. Blir alltid hungrig på natten, så måste ha nyttig mat annars så blir det inget bra alls hihi 

Tog på mina träningsshorts jag köpte i malmoee i somras, de var snortighta sist jag hade dem, not anymore! Likadant långklänningen från malmö, den var pösig och alldeles för lång nu. Me happy! Dock är det en låååååång väg kvar tills mitt mål är nått. FML känner jag lite ibland, varför tillät jag mig att bli fet igen? Dumhuvud, punkt och slut.
 
just saying.. 
 

Bröst och axlar!

Kört ett pass bröst och axlar nu. Riktigt gött. Känner att jag blir starkare och orkar mer. Frågan är ju om jag ska lägga på mer vikt på vissa övningar eller köra fler reps. Får kolla upp det, måste ju komma någon vart. 
Tänkte köra lite cardio nu, sen duscha och sen vet jag inte om jag ska försöka sova lite. 

Är sjukt förbannad på de kattasen just nu, de har börjat dra sönder tapeten inne på "deras rum" Det ser för jävligt ut! De gjorde de för lääänge sen, satte upp aluminiumfolie på stället, sen var det inget mer. Men nu på en vecka har de dratt sönder på 3 ställen till. Ibland hatar jag verkligen dem alltså. Blir så arg, det är sjukt fult! Hyresvärden blir säkert jäääätteglad också... Åhhhhhhh orkar inte! De är ju knappast understimulerade, de har hur många leksaker som helst, ett jävla träd och de lever jävel typ hela tiden med varandra. De är helt enkelt bara onda. Usch
 
hemska djur. 
 

26/9

Torsdag! Riktigt seg idag. Men bara köraaaaa haha ska ta tag i träningen om en stund, sen har jag inga planer. Måste försöka sova några timmar i em/ikväll då jag ska jobba inatt, vaken natt dessutom. Det är rätt mysigt, men det är också ganska segt. Först är man astrött typ fram till 1 sen brukar man vakna till för man blir sjukt övertrött, så är man taggad fram till 3-4 sen är det riiiiktigt svårt att hålla sig vaken. Jag är en sån människa dessutom som går och lägger mig hyfsat tidigt också, men det går nog bra. Sen imorgon har jag vaken natt också, så vet inte om jag ska försöka hålla mig vaken några timmar efter jobbet imorgon, köra på med träningen och så sen sova. Risken är ju att jag inte kommer kunna somna sen. Jag har supersvårt att sova på dagarna nämligen. Men det funkarrr! 

Igår på ridningen så var det sjukt mysigt, blev så sjukt sugen på att rida med. Men mysigt att bara gosa med hästarna med ju :) Satt ute under tiden de red för det är så kallt i ridhuset så njöt i solen i stället. 
 
Hej kåååmpis! Lillkiseen kom och gosade lite innan hon drog på lite jakt haha
 

Lunch!

Sååå, nästan klar. Dammsugat, tränat, tvättat, torkat av köket och dammat, ska bara föna håret, platta sen dra till jobbet.
Nu sitter jag och äter lunch, kvarg, fun light jordgubb och en kiwi. Invigde stavmixern, sjukt bra! Det var riktigt gott faktiskt. Nu måste jag skynda mig lite.. haha! 
 
Untitled

25/9

Mosat magmusklerna nu, det var riktigt jobbigt, men så skönt. Nu dricker jag protte, ska strax köra zumba och fixa allt jag ska fixa. Har varit alldeles för lat den här veckan, dååligt Emelie!
Ska bli spännande att platta håret sen, klippte liiite i det igår. Då pratar vi inte luggen, utan hela den yttre designen som man säger. Alltså typ formen haha Det kommer vara snett, hackigt och ja fult.
Skrev till Emmy att hon inte fick bli arg på mig för det, hon brukar skälla på mig när jag fuckar mitt hår nämligen. Hon blev inte arg, ännu. Hon har ju inte sett det, eheh! Men gullig som hon är så kommer hon som en riddare i skinande rustning och ska rädda mig, igen :D hihi
 
 
 
 

Onsdag

Oj! Glömde bloggen igår. Blev träning iaf, körde bicce och tricce haha Även en kort promenix i det fina vädret. Träningsvärk i triceps idag, och i bröstryggen, ingen aning om hur jag kunde få träningsvärk där? Aja dock är det "skönt" med träningsvärk :) 
Har träningsvärk sen i måndags med i rumpan och insida, baksida och framsida lår, woho! 
Idag ska jag träna magen, och zuuuuumba! 
Sen blir det några timmars jobb, ska följa med ut och rida idag, eller jag ska ju inte rida men vara med där ute. Ska bli kul! Länge sen jag var i närheten av hästar. Brukade ju rida när jag var yngre. Det kan jag sakna! 

Så dagens to do:
Träna
Duscha/fixa mig
Säga upp gymkort
Fixa med lite hemlisar
Få undan tvätten
Jobba
 

dagen inspobild :)
 
 

Good to be back

Känns riktigt skönt, helt död i benen och rumpan nu. Dricker en protte och chillar. Måste snart beställa nytt protte, har inte så mycket kvar. Frågan är ju vilket? Skulle vilja ha aminosyror också. Får kolla upp detta. 


Ska strax hänga upp tvätten, sen får det bli att spela lite Gta. Fick mitt paket till mitt projekt, men orkar inte cykla/gå upp dit nu när benen är mos så får ta det när älsklingen kan köra. 
 
Ska dit igen! Så är det bara.
 

Måndag.

Lycklig! Ryggen gav med sig efter i lördags, tror det var för jag blev ganska full, och då kände jag inte smärtan på samma sätt och kroppen slappnade av. Så jag firar det med träning! Kört ett svettigt pass zumba nu. Ska andas lite, strax dra igång med styrkan, idag är det legday! Saknat att träna nu, särskilt styrkan. Så nu ska jag lägga upp veckans träningsschema. 

En rätt kul grej som hände i morse. Gick och la mig vid 1 inatt, vaknade vid 5 och trodde klockan var typ 3, så hörde jag nått och var helt säker på att det var katterna så jag taggade till direkt och skulle ut och säga till dem. Öppnar sovrumsdörren och så står det någon i hallen. Jag höll på riktigt på att sluta andas, visste inte vad jag skulle göra tänkte på stålröret haha men blev stående. Kopplade inte alls kommer knappt ihåg något från det, vet inte om jag sa något.
Personen hade svarta kläder och luva. Så rädd var jag. Sen så tror jag han frågar vad gör du Emelie? Och då fattade jag att det var Johan som skulle till gymmet haha! Var helt säker på att han låg och sov. Men ikke! 
Adrenalinkick och hjärtat slog som en trumma typ. Värsta! 
 
Gym💪
 
 

23/9

Inget bloggande på några dagar. Fredags så spelade jag Gta hela dagen, sen lite jobb. I lördags var det inflyttningsfest hos syrran och hennes sambo. Det var riiiiiiiktigt kul! Sjukt god mat, massa roliga människor, så kvällen var verkligen topp! 
Vi körde riktig asianstyle, satt på golvet och åt, och det var hur mycket god mat som helst verkligen. Friterad kyckling, vårrullar, nudlar med gott i och mer. Smakade några sesambollar, det var mer dessert eller så. Men de var helt sinnes goda! Dreglar bara jag tänker på dem alltså. Friterade bananer med. All den maten, och den är så mycket godare än om man äter ute. 

Blev ju en del dricka med, tjena vad full jag blev. Vaknade vid 6 igår, och mådde så illa. Jag ville verkligen inte spy, jag är en sån som hellre ligger och mår illa i flera timmar än att spy, det är så äckligt! Men kunde inte, så var tvungen att spy, kan dock inte sätta fingrarna i halsen, så det tog 30 minuter innan jag kunde spy, då satt jag och grät och skrek efter mamma. Haha illa. Ingen bulimiker här inte. 
 
All mat fint uppdukad på golvet
 
Bästa ölen!
 
 
 
 
 
 

Torsdag nittonde september

God morgon! Kaffet intaget, ska börja fixa mig nu och göra mig redo för jobb. Lång dag idag, men det är gött! Så det är det enda jag ska göra idag. 
Testade på GTA V igår, riktigt kul spel! Gillat det spelet sen jag var liten, det har ju ändrats lite om man säger så, men det var riktigt grymt! Så är taggad på att spela imorgon alltså, haha! 
Kommer skippa vakna med nrj, städa och träna så fort som möjligt så kan jag spela hela dagen imorgon hihi
Jag är faktiskt en liten spelnörd sådär. Problemet är att börja jag spelar och gillar det så kan jag nästan inte tänka på än att jag vill spela.

Va!? Just nu sa de på vakna med NRJ att de sänder bara nästa vecka ut på kanal 5, tråkigt! Det gör ju hela min morgon juuu! 
 

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en inte så lång dag egentligen, men för mig var den lång som är van att sitta hemma, haha! Jobbade som sagt lite innan körlektionen, fick även hoppa in efter den, så jobbat en del timmar idag, riktigt skönt. Älskar att vara där, bästa! Nu har jag slängt i mig lite mat, tänkte testa på det nya GTA lite innan jag ska göra mat till älsklingen min :) 
Körlektionen gick bra idag, körde rondell, var över en månad sen jag körde så var lite ringrostig i början, men det gick bra och kom in i det ganska snabbt. Har också ringt om halkbanan nu, får veta på måndag eller tisdag när det blir. Spännande! 

Ingen "träning" idag, dock cyklat från en sidan stan till andra, cyklat från jobbet till maxi, sen tillbaka, in till stan och körskolan, tillbaka till jobbet, sen blev det en runda till maxi igen. Så har ju inte suttit still idag iaf. Haft fullt upp hela dagen. :)

Ingen styrketräning ännu då ryggen inte är bra. Men fredag kanske! 
Imorgon hinner jag inte då jag ska jobba dag och kvällspasset(08.30-22).
 
 
 
 
 
 

18/9

Onsdag idag, jobbade ju igår, riktigt kul var det. Ryggen var lite dum men det får gå. Ska ringa sjukgymnasten idag tror jag, om jag orkar. Kommer dit, vrider till ryggen, lite akupunktur bla bla bla sen får jag gå hem och det har inte hjälpt mer än i musklerna som förövrigt inte är orsaken. Så får se. Ska iaf jobba någon timme nu på morgonen, sen blir det körlektion, en dubbel. Så lite att göra idag med, ska nog pröva på älsklingens nya GTA sen hihi 
 
 

Lunch

Färdig för jobbet nu, matlåda fixad, lunch fixad och ska bara ätas. Sen blir det att cykla ner till jobbet om en stund, wiie! Inte gjort så mycket annat idag. Konstigt, städade igår, ser ut som kaos idag igen, fattar inte det. 
Lunchen består av knäckebröd med leverpastej, protte och apelsin. Matlådan består av keso, kalkon, paprika, tomat, majs och lite vitpeppar. 

Räknat ihop allt och ligger ändå för lågt på kalorierna så vet inte riktigt vad jag ska trycka i mig. Förmodligen inget för jag är mätt. 
 
 

grönt.

 
dålig bild, men man ser de gröna skiftningarna, gud vad vackert!
 

17/9

Har nu tränat lite, skiter i styrkan så länge jag har ont, så blev 30 min på löpbandet i helt okej tempo. Ryggen bråkade lite men det blev bättre efter en stund. Skönt! Så nu ska jag ta en protte, sen hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa mig. Ska slänga ihop en matlåda till jobbet också. 
Bra dag!
 
gammal snedvänd bild. Saknar mitt ansikte jag hade när jag var skinny haha det var fint
 
 

Äntligen tisdag!

Tisdagen är äntligen här, ska äntligen få jobba idag! Ska bli såå kul! Är lite gladare idag än vad jag varit den senaste veckan, trots att jag har grönt hår och ont i ryggen, haha.
Ryggen börjar nog lugna sig, maxdos av ipren och värmekudde. Sitter mer i musklerna idag för jag spänner mig, men hellre det :)

Ska försöka träna idag, vet inte om jag ska ge mig på någon styrka, men får bli en promenad på löpbandet innan jag börjar jobba. Det är nog inga problem. 

Ska platta håret och ta kort i dagsljus så får ni kanske se hur vackert håret är ;) 





Katastrof

Hej hej, jag heter Emelie och mitt hår är fult och kan inte visa bild nu för ljuset från lampan får det att se bättre ut än vad det verkligen gör. Topparna blev seriöst så askiga att de skiftar i grönt. Hur kunde det hända då?! Hade ju enorma mängder balsam i topparna. Det hände ju dock när jag sköljde, för innan duschen var de gulröda och mycket finare än grönt. GRÖNT HÅR. FINT. Får köpa blekning imorgon och slänga i på onsdag alltså, det här går inte. 


hairdo för dagen.

16/9

25 minuter på löpbandet gjorde ingen större nytta. Väldigt sakta promenerande, visst kändes bättre under tiden, men så fort jag slutade var det tillbaka.

Ajaaaaaa.. Har precis färgat håret, och jag förväntar mig en katastrof då jag ville ha kvar mina ljusa toppar och skulle få det svarta jämnt, haha Kommer vara fläckig som jag vet inte vad haha!. Älsklingen drog till sina föräldrar och kollar fotboll, orkade inte följa med för ryggen.
Iaf, så tänkte jag äta något snart. Bara ätit en apelsin och en kiwi idag, oups. Men orkar verkligen inte fixa nått, vill spy på keso. Så får väl se vad det blir.


Har för övrigt beställt lite roliga grejer till ett projekt jag tänkte dra igång snarast! Mer om det vid något annat tillfälle.




Arg..

Just nu är jag riktigt arg.. Jag är arg på min förbannade skitrygg rent ut sagt. Det var inte ryggskott om man säger så. Det small till i ryggen, kändes som det var ryggskott, alltså mest bara låst men inte så farlig smärta. Det började göra ondare och ondare hela tiden, så ont att i vissa positioner kan jag inte röra mig för kroppen blir paralyzerad av smärtan. Yippie, brukar hjälpa när man rör på sig en stund, men icke. Fått sätta mig med jämna mellanrum för att inte tuppa av eller spy av smärtan. Vill inte ta mina smärtstillande då de triggar så jag får ont i gallan istället, så får köra på ipren som inte hjälper mot smärtan direkt utan tar några dagar. 
Skulle dansa zumba, det gick inte, höll ut en stund och tänkte det blir bättre när jag värmt upp, icke. Sen slutade jag när det började domna i benen och händerna vid vissa rörelser haha Är väl förmodligen en inflammation som gör att det svullnar och nerverna kommer i kläm, så därför säger de att ipren hjälper efter ett tag. Får köra på det. 

Kör ett ryggpass iaf, de övningarna som jag klarar av och tar det lugnt. Ska gå lite på löpbandet, se om det hjälper. Sen får jag köra benpass och se vilka av övningarna jag fixar. 
Är så trött på den här ryggen nu alltså.. 



Städningen klar

Städat klart nu gjort massa duktigt, badrummet, vardagsrummet, köket och kattlådan. Känns bra, bara träningen kvar. Haft sällskap i telefonen hela tiden så har inte varit riktigt så tråkigt som det brukar. Så nu ska jag bara ta tag i träningen och försöka färga håret. Sen så är jag väl typ färdig för dagen. Skönt!
 
Brukar vara så, men inte idag haha :)

Måndag 16/9

Tjopp, måndag igen och ny vecka. Haft en lugn bra helg, fått ta det jäkligt lugnt för känner mig halvt sjuk. Helt trött typ, men sitter inte i halsen ännu så kan träna, vilket är bra. Helgerna är sjukt svåra att sköta sig, måste verkligen bli bättre på det. Men nu är det ny vecka, och idag har jag ryggpass och ben igen. Ska även köra zumba. 
Riktigt gött. Blir mycket vatten och sånt nu så jag inte blir sjuk. 
När jag steg upp idag, så vaknade jag i panik för jag blev asrädd för diskmaskinen haha! Visste inte att älsklingen satt igång den och så lät den ashögt så flyger upp ur sängen helt yrvaken så får jag ryggskott haha! 
Men bara köra på, släpper när man rör på sig så. Hihi

Så nu är vi på gång igen, woop!
 
inspo inspo :) 
 

Helt slut.

Nu är jag äntligen färdig. Har städat lite mellan zumban och benpasset. Ska städa lite till, sen duscha. Nu är jag verkligen trött. Känns bra att ha pressat kroppen, kul att se att man klarar mer och mer. Klarade utfallsgången mycket bättre idag, gick något längre än i måndags så! Skitbra. 

Fick också svaren på mina blodprov, ser bra ut tack och lov. Inga brister, ingen diabetes, lättad! 

Nu ska jag häva i mig en protte och fortsätta mitt intressanta liv. haha
 
Day After Leg Day | Slapcaption.com'
Imorgon kanske? haha

zumba sculpt and tone

Axlar och bröst färdigt, tog lite tid. Lite samtal och sånt i mellan, men klart. Har precis avslutat ett pass zumba, sculpt and tone för första gången. Hade ju inte så bra koll på stegen, men det gick rätt okej ändå. Är verkligen helt slut nu, fick pausa 3 gånger på 40 minuter, haha det är sjukt. Trodde inte det skulle vara så jobbigt alltså. Men kul var det iaf! Blev en aning jobbigare när man hade hantlarna alltså. Så ja. Nu ska jag vila en stund från träning, fixa lite städning och sånt. Sen köra mitt benpass så är jag ifatt. Duktig idag alltså. 
 
Keep calm and dance like maniac

Freeeeeeeeeeeedag wiiii

Hihi fredag idag, äntligen! Igår vart det ingen träning alls, sååå besviken. Men huvudet höll verkligen på att sprängas. Idag är det dags! Ska köra zumba sculpt and tone idag, har ju mina hantlar nu så lite roligare då! Tar ju dock tid innan man lär sig, men ska köra så hårt jag kan. Styrka idag, kommer bli bröst och axlar som jag missade igår, och har också mitt andra ben och rumpa pass för veckan såg jag på min planering. Detta kommer bli så tufft. Men jag ska nog fixa det! Älskar leg day alltså, även om det är det i särklass jobbigaste passet haha! 
 
Var ju ganska så smal här, men hade ju inga muskler. Rumpan finns knappt och är inte så tonad. 
TAGGA :)
 

Lycka!

Åhh den här dagen blev genast såååå mycket bättre! Blev bokad för jobb nästa vecka, bara några timmar, men ändå, det känns så sjuuukt bra! Har verkligen saknat det stället så enormt mycket, har ju jobbat på lite olika ställen, men har aldrig trivts så bra som jag gör där. Känns så skönt att ha något att se fram emot, att få göra lite nytta, inte bara sitta hemma. Asså det är en helt underbar känsla :) Känner mig ganska värdelös av att bara sitta här hemma faktiskt. Så ja, nu är jag sjuuukt glad!

Förutom det så har huvudvärken börjat släppa efter två stooooora koppar kaffe, lite mat, pallade verkligen inte keso eller nått sånt idag så fuskade lite med en kycklinggryta jag gjorde för ett tag sen. Fattar inte hur man kan bli så förstörd på bara några timmar haha. Aja bättre nu så! 
 
 

Hemma från sjukhuset.

Äntligen är denna helvetiska morgon över. Nu ska jag dricka sjutton koppar kaffe och ta mina mediciner så jag blir människa igen. Just nu är hjärnan så trött. Ultraljudet gick bra iaf, vad jag fattade som så hittade hon inga gallstenar iaf. Men får defenitivt svar om 1-2 veckor. 
Hade med en shake ner till sjukhuset för att få i mig energi snabbt sen, den första jag anmälde mig hos på röntgen halvskällde på mig och sa att du har väl inte förstört hela undersökningen genom att dricka det där?! Neeeeeeeej det har jag inte jag har med den för att inte svimma på vägen hem. 

Ska försöka ta tag i styrkan sen, kanske orkar kondition med, just nu är jag helt förstörd iaf. haha

 
 
 

12/9

Torsdag redan, veckan har gått fooooort. Har världens bajsmorgon, får inte äta, inte dricka, inte röka, inte kissa,ingenting får jag göra. 
Ska nämligen ner till hospitalet sen och göra ultraljud på gallgångarna. Så jäkla segt.... Så jag har en kuuul morgon, kan inte köra min kondition idag, kan ju inte dricka så... Men lite styrka ska jag slänga in iaf.

Blir spännande och se om det är gallstenar eller ikkeeeee..
 

nionde i elfte

Bloggade inte igår, var på dåligt humör. Men tränade iaf igår, 37 minuter löpband och armar. Hade inte lust att göra något alls, så min kärlek kom hem med två polare, Ben & Jerry. Vi kollade på film sen var B&J borta ;)

Lite bättre humör idag, men är så jävla uttråkad här hemma alltså. Pallar inte gå hemma mer. Suger fan, blir ju dum i huvudet av det alltså.. 

Anyway, segar idag med. Precis kört ett pass zumba, cardio party. Jobbigt men kul! Tänkte variera, varannan dag zumba, varannan dag löpband. Snart ska jag köra lite styrka, varit helt inne på att jag planerat bröst och axlar idag, men jag är ju smart så hade planerat in mage idag, ifall jag skulle haft träningsvärk från igår. 
Så ett magpass snart, måste städa iordning lite med, en dålig hemmafru nu alltså. Haha

 

Äckelmätt

Jao, bilen är hämtad nu iaf, får se om det fungerar nu, hope so. Gjorde lite mat, minikeso, crabstick, räkor, paprika och majs. Riktigt gott, men får ju äta enorma mängder av det. Är verkligen sjukt lite kalorier i det, så är äckligt mätt just nu. Kaffe på det och private practice. Sen ska jag piska Johan lite. Puss puss
 
inspooooo
 

Leg day

Oh sweet god! Körde ett rent benpass idag, precis klar. Jag grät den sista övningen. Det var riktigt tufft. Spagettiben nu alltså. Utfallsgång med hantlar, blir tårögd bara jag skriver det haha Trodde inte det kunde vara så jobbigt alltså. Men nu känns det bra! Klar med träningen för dagen, ligger bara ca 3 timmar efter idag. Blev sååååå arg på mig själv innan, råkade trycka på stopknappen på bandet så blev kortare pass där idag, mitt smalben var inte nådigt med hade jag inte stoppat så hade jag klarat det. Men när jag stod still i 5 sekunder och började gå igen, det gick verkligen inte, åååh!

Nya tag imorgon! 

Nu, dricka klart min protte, sedan slänga igång en maskin tvätt, diska undan och fixa. Undrar om bilen blir klar idag, det vore bra.
 
 

Nionde i nionde

Ligger helt efter i planeringen idag, har pratat i telefon hela morgonen typ. Ringt bemanningen, ringt en bilmekaniker, ringt till volvo och fler. Blev arg på volvo för bilen har fått tillbaka samma fel som vi hade den inne för förra veckan. Så ville de ha in den idag vilket är lite svårt då jag inte har körkort (och inte kan övningsköra för den krabbar hela tiden) så då kom de upp och hämtade bilen istället. Haha, tycker det var lite kul faktiskt. 
Men nu är allt sånt tråkigt klart, så nu ska jag ta tag i träningen. Kör på cardio först, sen kör jag ben och roooompah. Gött!
 
 

9/9

Måndag och idag är det träning igen, blir en aning rastlös på vilodagen alltså. Idag är det benen som ska plågas lite, wohuu! Riktigt taggad! Innan träning ska jag dock få tag i volvo om bilen. Börjar bli måttligt trött på det nu. 
Övrigt som ska fixas idag är lite städning, och ska göra äppelmos till älsklingen.


 
Leg Day - day after leg day the penguin waddle

Söndag

Riktigt seg dag. Varit vaken sen 6. Älsklingen jobbar, följde honom till jobbet så blev ju en liten promenad. Vilodag idag, gick sådär igår med nyttigt. Men whatever, blev ju ändå 2:5 vecka haha. Ja, tvärtom så inte samma som 5:2. Ska strax ta tag i livet, rensa kattlåda, få undan kläderna på golvet och fixa mat till hjärtat. Lite smått rastlös idag för jag inte tränat. 
 
 

Lördagsträning!

Tjaatjaa träningen precis avklarad för dagen. Idag blev det en promenad ute med hjärtat, 4.6 km i riiiiktigt bra tempo. Kändes riktigt gött! Sen blev det syrka, jag körde rygg idag. Träningsvärk i biceps, axlar och bröst. Kanon! 
Nu blir det en protte, sen hopp in i duschen. Resten av dagen? Vi får se!

Planerna ändrades ju igår iaf, blev häng med systrar istället för bad. Trevligt det med, haha! 

Kvällen igår, fettodag som sagt, kebabtallrik, marabous nya choklad med jordnötter (helt okej!) och OLWs nya chirre, Englandsmaken (Inte okej, smakade ingenting). 
 
old inspo... :)
 
 
 

10:35

Jao, konditonen äntligen färdig, den är ganska tråkig faktiskt haha, är så glad att jag har löpbandet så jag kan  kolla på private practice alltså. 35 minuter, rekordsträcka och jämnt tempo, saktade inte ner idag för jag blev trött, som jag brukar. Dock hade jag ju inte ont i smalbenet idag så kan ju vara därför. Nu ska jag hinka vatten, sen gå och lägga mig och bada lite. Har fått en dille på det nu, men det är skööönt. 
 
 



Sjätte i nionde

Axel/ bröstpasset klart. Är riktigt otränad alltså, men det känns bra! Nu blir det protte sen löpbandet. 

Lite extra taggad idag, inte vågat väga mig på hela veckan, men idag så. Det går åt rätt håll, HOPPAS det håller i sig alltså. Huhu

 
 

TGIF!

Hihi äntligen fredag! Varför bryr jag mig kan man ju undra, men fredagsmys med älsklingen juu! Träfar knappt honom längre för han jobbar så tokmycket nu. Ska ha fettodag idag, blir dock inte som förra helgen, det var baaaaaaaad, riktigt illa. 
Träningsvärk idag, ytterst lite i mage, väldigt mycket i biceps och triceps, även lite på underarmens framsida. Gött!

Idag blir det bröst och axlar. 
 
Lite inspo från mig själv. Been there, så det är inte omöjligt!
 
 
 

Hemma igen!

Så, nu är jag hemma efter en lång stund på stan med Sara, lika kul som alltid! :) Gick runt lite och handlade lite och ja, allmänt mys var det. 
Tänkte slänga ihop lite mat strax, samma som igår, tänkte dock byta ut löken till majs då det blev lite för starkt för magen med lök, dåligt! Känner träningsvärken börjar komma smygande i armarna, underbart! Jappjapp, är så hungrig nu så kommer inte på något mer att skriva. Matmatmatmatmatmat omnomnom
 
Untitled

12:30

Så atte, träningen avklarad, pressar mig med att gå en längre sträcka varje dag. Det är bra! Sjukt skönt. Nu ska jag snart klä på mig lite anständiga kläder och dra ner på stan för att träffa Sara, ska hämta ut sista medicinen med. Skavsårsplåster måste inhandlas också. 

Måste käka lite med. Får visst skynda mig.
 
För övrigt så slänger jag upp Axwells nya låt, Tycker den är riktigt skön!
 
 

Första armpasset

Mitt första armpass med hantlar är nu avklarat. Har bara kört med maskiner på gym tidigare, hantlar var ju snäppet roligare måste jag säga. Mör i armarna nu, fint! 
Johan, min sambo, min superheta PT visade mig en grym sida med övningar, videos som visar hur man gör. Där man kan söka övningar för vissa muskelgrupper och göra egna program. Dessutom kan man välja tillbehör, som jag kör ju med boll och hantlar, sjukt smidigt! Så den sidan är en av favoriterna just nu. 
Nu, dags för protte, sen lite kondition. Tagga! 
 
'
Mjaa var ju smal för 2 år sen, satsar på det igen, lite mer muskler än vad jag hade då dock :) 
 

Femte September

God morgon! Riktigt trött idag, men kaffe kaffe! Taggar för ett armpass idag, Ska bli sjukt nice att kunna köra det ordentligt nu med hantlar. Det är konstigt, hur hårt jag än pressar mig när jag kör mage så får jag inte träningsvärk, fick det efter första passet, men nu nada. Vill ju ha träningsvärken som en bekräftelse på att jag gjort det bra haha.

Dagen idag är chill, blev mat till älskling igår så behöver inte laga, inget att städa, bara tvätta en maskin tvätt.
Så ja, ska träffa en kompis sen, besöka apoteket, sen får vi se! :)
 
Untitled | via Tumblr
Den koppen vill jag ha! haha

Nu tar jag kvällen!

Är klar med allt som skulle göras idag, känns skönt. Har ju dock inte stressat med att få saker gjort. Snart kommer min kärlek hem, myyyys! Kollar lite på private practice, ska snart äta upp maten som jag inte orkade äta upp innan. Gjorde en god röra på minikeso, paprika, rödlök och kokt strimlad kalkon, lite kryddor i det. Riktigt gott och lite kalorier. Good stuff det där!
 
 

4/9

Hemma från vårdcentralen igen, inte det mest upplyftande besöket direkt. Men det löser väl sig hoppas jag. Lite uppmuntrad av mina nya träningskläder som kom idag iaf. 
 
älskar tightsen!
 

Träningen klar för idag!

Blev en stunds av att inte göra något innan jag körde condition. Men nu är det klart och pressade mig lite extra idag, kändes bra! Vissa dagar är mitt ben åt helvete så kan knappt gå, störigt. Nu sitter jag med protte och tänkte strax lägga mig i badet. 
Nöjd med träningen idag iaf. Så mycket enklare med lite redskap, och mycket roligare haha! (Nej jag vil inte gå till gymmet för då kommer jag aldrig iväg, hemmaträning it is!)
 
 

Pilatesboll!

Tjopp! Precis avslutat ett magpass, riktigt jobbigt idag. Använde både hantlarna och pilatesbollen. Pilatesbollen är underbar alltså. Några övningar jag gjorde var benindrag på bollen då, bollpromenad, rumplyft, sidodrag med hantel och ett par till. Riktigt kul! Så nu ska jag strax köra min cardio. 
Dagen kommer ungefär bestå av läkarbesök, rensa kattlådan, laga mat, lite spadag. Ja typ så! 
Juste, ska hämta paket också! 
 
 

Nästan klar

Apoteket fixat efter många timmars jag orkar inte och jag ska bara haha! Skönt att ha det gjort. Dock måste jag dit på torsdag igen för de hade inte en medicin. Har också dammat och rengjort stekgrytan. Höll på över en timme med svinto, har inga händer kvar nu ungefär. 
Nu tänkte jag ta dammsugningen och hänga upp tvätten. 

Skönt att det finns saker att göra hemma, hade blivit helt knäpp av att sitta och inte göra något. Rätt trevligt att ha rent hemma också ju haha! 

Känner mig sådär kreativ idag, känner för att ändra om här hemma, dock vet jag inte hur så blir inget med det. Kan inte ändra så mycket heller haha Så det är ju en meningslös känsla må jag säga. :) 
 

Träningen

Träningen avklarad för dagen, körde ingen speciell muskelgrupp idag, körde mina squats och plankan, några breda armhävningar. Min superheta PT ska visa mig lite med hantlarna och bollen innan jag kör på det så jag inte gör fel. Men blev ju lite gjort iaf, 35 minuter på bandet. Så nu ska jag fixa mig lite, dra ner och fixa lite ärenden på stan. Sen ska jag städa iordning här hemma. 

För övrigt har jag träningsvärk i rumpan, asgött! 
 
fit

ÄNTLIGEN!

Kollat Gina Tricots sida typ 7 gånger om dagen för jag väntat på ett par träningstights de ska släppa, och idag hade de fått in dem. Så nu är de beställda och dessutom ett matchande linne. Härligt!
 
 
 
 

3:e September

Tjatjaaaaaaa, träningen igår gick fint, mosade benen och rumpan lite. Sen cardio. Riktigt gött, har världens träning i asset idag. Mjaaaao! 
Efter träningen blev det att fixa sig fort, för vi skulle dra till Ullared. Så blev några timmar där, köpte riktigt bra grejer, har nog aldrig handlat så vettigt. Köpte ett hantelset, 15 Kg, har jag att växa i haha! En yogamatta, 2 pilatesbollar, en till mig och en till älskling får ju ha olika storlekar.
Lite städgrejer och fryspåsar såklart, en övningskörningsskylt med sugproppar så jag slipper förstöra rutan med tejp ;) Doftsko till bilisen. Sen ett Swedish House Mafia linne till mig, träningsbh (älskar verkligen dem från Gekås), supersnygga frank dandy trosor till mig och sen kalsonger till Johan hihi. Riktigt bra av mig tycker jag allt. 
 
Höjdpunkterna från igår var ändå när vi kom in, precis då ser vi Morgan! Så gick fram och tog bild och tjatade lite. Han tyckte jag skulle flytta in hos honom och börja jobba på Gekås, och så sa han att Johan skulle väck! Haha skön kille. Sen träffade jag Ola Conny med, tog bild med honom och tjatade en bra stund med honom om träning och så. Frågade även om vi fick komma och dricka öl och grilla haha Då sa han att Johan skulle följa med nästa gång och tjata lite. Sen berättade jag vad Morgan sagt, då skrattade han och sa att ibland säger Morgan ingenting, och ibland säger han helt fel saker. Sjukt kul! haha Riktigt trevlig var han faktiskt, och han var sjukt lång! Haha
 
 
Ser sjukt konstig ut på bilden, men jag bjuder! ;)
 
 

Måndag andra september

Ny vecka och dags att ta tag i livet igen! Dåligt uppdaterat i helgen. Fredagen så klippte jag syrran, sen hämtade vi mammas hund som jag och älskling har passat i helgen. Sen körde jag och syrran på lite nostalgispel, först körde vi Jak and Daxter som vi brukade spela när vi var mindre, sen fick vi en riktigt bra jackpot alltså, hittade spyro the dragon, ett av favoritspelen från the old days. Så det har gått varmt i helgen alltså. Såå kul!

Sen var vi ute hos syster och hennes sambo och grillade lite på lördagen, mysigt som vanligt! 

Igår var bara slappedag, spelade, kollade film och åt typ. Blivit en aning mycket av det goda i helgen, det firar jag med ett benpass nu och sen löpbandet. 
 
 
 

RSS 2.0